LataaYouTube.com

Aloita kirjoittamalla ladattavan videon osoite vasemmalla olevaan kenttään.

Usein kysytyt kysymykset

 1. Onko tämä paikka ilmainen?

  On.

 2. Onko videoiden lataaminen Youtubesta laillista?

  Tekijänoikeuslain mukaan julkistetusta teoksesta saa jokainen valmistaa muutaman kappaleen yksityistä käyttöä varten. Kannattaa kuitenkin huomata, että YouTubessa on myös suuri määrä tekijänoikeuksia rikkovaa materiaalia siitä huolimatta, että YouTube pyrkii parhaansa mukaan kitkemään laittoman materiaalin levitykseen. Et saa ladata tämän palvelun avulla sellaisia videoita, jotka ovat YouTubessa ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Kannattaa lukea myös YouTuben omat käyttöehdot, jotka kieltävät lataamisen.

  Mikäli omistat tekijänoikeudet joihinkin YouTubessa oleviin videoihin etkä halua, että videoitasi ladataan tämän palvelun avulla, voit lähettää videoiden tai kanavan tunnisteet meille joko yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin avulla, jolloin estämme kyseisten videoiden lataamisen.

 3. Miksi videot lataavat niin hitaasti?

  YouTube on rajoittanut videoiden latausnopeuden tiedoston koosta riippuen n. 100 kilotavuun sekunnissa, joten lataus ei onnistu nopeammin millään yhteydellä.

 4. Mihin ladatut tiedostot tallentuvat koneella?

  Tiedostojen tallennuspaikka riippuu käytetystä selaimesta ja käyttöjärjestelmästä. Selaimet saa myös asetettua kysymään lataushakemiston manuaalisesti jokaisella latauskerralla. Oletuksena esimerkiksi Windows Vistalla ja 7:lla tiedostot tallentuvat Ladatut tiedostot -hakemistoon, johon pääsee mistä tahansa hakemistosta klikkaamalla vasemman reunan Ladatut tiedostot -linkkiä:

  Ladatut tiedostot -hakemisto

 5. Miksi lataukset tulevat koneelleni vain muutaman kilotavun kokoisena?

  Tämä tapahtuu ainoastaan Internet Explorerilla, mikäli videon latausikkuna ehtii olla auki pitkään (yli 2 minuuttia) ennen kuin lataus aloitetaan. Voit yrittää klikata "Lataa video" -painiketta uudelleen tai vaihtaa johonkin parempaan selaimeen, kuten Mozilla Firefoxiin, Google Chromeen tai Operaan.

 6. Miksei videoita saa ladattua Lumia-puhelimella?

  Nokian Lumia-puhelinten oletusselaimessa ei ole mahdollisuutta ladata videoita tai musiikkia puhelimeen. Voit kuitenkin ladata puhelimeen esimerkiksi ilmaisen UC Browser -selaimen, joka tallentaa ladatut videot ja kappaleet automaattisesti puhelimen musiikkikirjastoon.